Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Προνόμια εγγραφής στον Όμιλο Ν.Ε.Ε HUMANS

Ο ενδιαφερόμενος που γίνετε μέλος του ομίλου έχει μια σειρά προνομίων.       Ειδικότερα, το κάθε μέλος Με την εγγραφή στον...

Κοπή Βασιλόπιτας Ομίλου ΝΕΕ HUMANSΟ εγκέφαλος είναι υπεύθυνος για σχεδόν όλες τις ενέργειες του σώματος μέσω της μεταφοράς των μηνυμάτων στα νεύρα από το νωτιαίο μυελό. Η σκέψη, η μάθηση αλλά και η μνήμη αποθηκεύονται επίσης στον εγκέφαλο. Η πραγματική μνήμη που χρειάζεται στην καθημερινότητα μειώνεται με την πάροδο των χρόνων εξαιτίας διαφόρων παραγόντων. Ένας από αυτούς είναι η ποιότητα της διατροφής. Τα σωστά τρόφιμα διασφαλίζουν την καλή λειτουργία του εγκεφάλου αλλά και προστατεύουν από επίφοβες καταστάσεις όπως η άνοια, η κατάθλιψη και η νόσος Alzheimer.

Γνωρίστε τη δύναμη της διατροφής και τη σχέση της με την πνευματική διαύγεια! Ελάτε να την εξερευνήσουμε όλοι μαζί! Μας αφορά όλους και είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ομιλήτρια η κα Μαρία Καραμπόλα, Κλινική Διαιτολόγος –Διατροφολόγος, MSc.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιττας του Ομίλου Νέων, Επιστημόνων και Επαγγελματιών CYSB HU.M.A.N.S.

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 ΕΥΡΩ (Στην τιμή περιλαμβάνεται απεριόριστη κατανάλωση γαλλικού καφέ, τσάι, minerals, βουτήματα και finger food.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ypsilon, σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο, που βρίσκεται στην Εδέσσης 5 στα Άνω Λαδάδικα (παλιός Φραγκομαχαλάς).

To Ypsilon έχει για σήμα του ένα επιτηδευμένα άφυλο ον φανερά ανοιχτό προς όλους και στεγάζεται σε ένα κτίριο συμβολικό με ιστορία που ξεπερνάει τον αιώνα. Το Κύρτσι Χαν, είναι ένα από τα παλαιότερα σωζόμενα κτίρια της Θεσσαλονίκης, του βιομήχανου της Νάουσας του 19ου αιώνα Γεωργίου Κύρτση ο οποίος το 1874-1875 είχε ιδρύσει στη Νάουσα την πρώτη μείζονα βιομηχανία επεξεργασίας βαμβακιού. Ένα διατηρητέο του 1870 το οποίο αναπαλαιώθηκε και ανακατασκευάστηκε με σεβασμό και χωρίς καμία παρέμβαση εκτός των ορίων της σχετικής μελέτης, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της νέας του ιδιότητας. Η ιδιαιτερότητα του κτιρίου και η παλαιότητά του ενισχύονται εμφατικά μέσα από την μίνιμαλ βιομηχανική αισθητική στο εσωτερικό, με τις καθαρές επιφάνειες και τις σύγχρονες λεπτομέρειες. Bασικό σχεδιαστικό και εννοιολογικό χαρακτηριστικό του είναι το ευμετάβλητο του χώρου του, καθώς αυτός μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα και ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Σε αυτή την λογική το πρώτο επίπεδο φιλοξενεί από παρουσιάσεις βιβλίων μέχρι κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά, εκθέσεις ενώ ταυτόχρονα δουλεύει και ως χώρος εστίασης. Το δεύτερο επίπεδο -όπου και θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση- περιλαμβάνει τα meeting rooms, τα working spaces και τους χώρους διεξαγωγής workshop και διάφορων σεμιναρίων.Για τον Όμιλο Ν.Ε.Ε. HUMANS


                              Ο Πρόεδρος                                                 Η Γεν. Γραμματέας 
                       Γιάννης Δ. Αθανασιάδης                                       Νικολέττα Καλίτσου