Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Προνόμια εγγραφής στον Όμιλο Ν.Ε.Ε HUMANS

Ο ενδιαφερόμενος που γίνετε μέλος του ομίλου έχει μια σειρά προνομίων.       Ειδικότερα, το κάθε μέλος Με την εγγραφή στον...

Διαδικτυακό Σεμινάριο (Webinar : μετατρέποντας το φόβο σε ευκαιρία)

Αλήθεια, που εστιάζεις την προσοχή σου αυτήν την περίοδο; Στο πρόβλημα ή στις λύσεις; Πού διοχετεύεις την ενέργειά σου; Σε αυτά που ελέγχεις ή σε πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις; Η προσοχή σου βρίσκεται στα δυσάρεστα αποτελέσματα αυτής της κατάστασης ή στις ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις; Τελικά, υπάρχει τρόπος να μετατρέψεις τον φόβο σου σε δημιουργική σκέψη;
Ο Πρόεδρος Γιάννης Δ. Αθανασιάδης, δικηγόρος – PhD εμπορικού δικαίου, και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ΝΕΕ Humans σας καλούμε να συμμετέχετε στο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) προσωπικής ανάπτυξης της Τετάρτης 22 Απριλίου στις 18:30. Σας περιμένουμε όλους εκεί.
Host - συντονίστρια: Όλγα Βελιτζέλου - PR Executive
Guest - ομιλητής: Δημήτρης Τσέλιος - Σύμβουλος Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης


Ο Δημήτρης Τσέλιος σπούδασε marketing – επικοινωνία, τομείς όπου και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στην Αθήνα και στην Κύπρο, με τις εταιρείες EXPOTECH LTD, DC MEDIA & PERSONNEL Consulting για 15 περίπου συναπτά έτη. Από το 2012 ξεκίνησε να επενδύει σε διεθνείς εκπαιδεύσεις, με εξειδίκευση στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης και του personal branding. Τα τελευταία 6 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως Σύμβουλος Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης, έχοντας πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό ομιλιών, workshops και ατομικών συνεδριών. Από το 2017 είναι εισηγητής στο Τμήμα Συμβουλευτικής και Life Coaching του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθώς και στα ανοιχτά προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας. Την ίδια περίοδο εμπνεύστηκε την ομάδα δράσης και αλληλεγγύης των Hopeaholics, η οποία πραγματοποίησε 25 δράσεις μέχρι σήμερα. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Συμβουλευτικής Coaching & Mentoring Ελλάδος, όπου διετέλεσε αντιπρόεδρος. Τα τελευταία χρόνια έχει σχεδιάσει εξειδικευμένα προγράμματα αυτοβελτίωσης, όπως το πρόγραμμα RESTART, LEADER 16 – 24, GROW και Challenge 777. Το 2018 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο, με τίτλο «Απόδραση από το Σπήλαιο». Το 2019 συνεργάστηκε με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το Aegean College.
Η Όλγα Βελιτζέλου σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή της Πάρμας, με ειδίκευση στην Ιχθυοπαθολογία. Αργότερα απασχολήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μιλά 6 γλώσσες και σήμερα εργάζεται ως διερμηνέας και μεταφράστρια.
Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 1 ½ ώρα και θα λάβει χώρα με τη μέθοδο της ομαδικής προβολής σε πραγματικό χρόνο (live video) μέσω της πλατφόρμας Stream Yard στη σελίδα του Ομίλου στο facebook. Οι quests δεν χρειάζονται ούτε password ούτε login, απλά κάνετε like στη σελίδα @OmilosHumans και, στη συνέχεια, παρακολουθείτε στο σεμινάριο χωρίς καμία άλλη ενέργεια.
Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης μέσω μηνυμάτων (chat engine), με τη χρήση πληκτρολογίου, ώστε να αποστέλλουν δημόσια ή ιδιωτικά την ατομική τους ανατροφοδότηση. Το σεμινάριο δεν θα πραγματοποιηθεί σε ψηφιακό περιβάλλον video conference και, επομένως, δεν απαιτείται από τους συμμετέχοντες η χρήση κάμερας ή μικροφώνου, ενώ δεν υποστηρίζεται ούτε η δημιουργία ομάδων εργασίας (chat rooms).
Mένουμε σπίτι! Mένουμε συντονισμένοι στον Όμιλο ΝΕΕ Humans!

Facebook event :